Fysio 2000 henkilökunta

Timo Tuuri

Fysioterapeutti (AMK), KTM

Vahva kokemus urheilufysioterapiasta, pääosaamisalueena tuki- ja liikuntaelin (TULE) fysioterapia, neurologinen fysioterapia ja nivelkäsittely (mestari Pentti Maijalan yksityisoppilaana hankitut taidot). Shockwave- paineaaltohoito kouluttaja 2016 alusta.

Vahva urheilutausta, painin MM-12, SM 1, kymmeniä SM-mitaleja nuorten sarjoissa. Harrastuksena sulkapallo, motocross, enduro, kelkkailu. laskettelu ja maantiemoottoripyöräily. Viimeisimpänä lajeina muiden lajien jäädessä tauolle maastopyöräily sekä ratalajit 800m, 1500m ja kuningasmatka maraton

Viimeisimpinä koulutuksina Neurologian erityiskoulutus sekä Suoravastaanottokoulutus, joka tähtää yksityispuolellakin tulevaisuudessa mahdollisesti käyttöönotettavaan toimintatapaan, jossa yleisimmät TULE -ongelmista (selkä, polvi, olkapää, niska) kärsivät asiakkaat ohjataan suoraan fysioterapeutin vastaanotolle ilman että tarvitsisi ensin käydä lääkärillä.

Tuija Tuuri

Sosionomi, hevostoiminnan ohjaaja, toimintaterapiaopiskelija.

Huolehtii henkilöstöhallinnosta sekä toimintaterapiapalvelujen kehittämisestä. Lisäksi vastaa Fysion kuntouttavasta hevostoiminnasta.

Sirpa Harju (Ilmajoki)

Ilmajoen yksikön päällikkö

Fysioterapeutti (AMK)

Vahva kokemus TULE-fysioterapiasta ja erilaisten ryhmien ohjaamisesta (esim. Pilates, Pump, kahvakuula, Spinning). Selkä- ja niskaongelmien erikoiskoulutus (McKenzie), josta MDT-tutkinto (MDT= mekaaninen diagnostisointi ja terapia). Erikoisosaamisalueena lantiopohjan fysioterapia, eläinfysioterapia sekä Shockwave- paineaaltohoito.

Vapaa-aika kuluu perheen parissa ja lasten harrastuksissa mm motocrossin ja hiihdon merkeissä. Urheilutaustaa joukkuevoimistelun ja hiihdon puolelta.

Jenni Manner (Sorsanpesä)

Sorsanpesän yksikön päällikkö

Fysioterapeutti (AMK), Akupunktio

Fysioterapian lisäksi vuosien työkokemus personal trainerina sekä erilaisten ryhmien ohjaajana (mm. elämänhallinta, painonpudotus, pilates, kahvakuula, juoksukoulu) ELIXIA kuntokeskuksessa. Laaja ravitsemustietämys osana kokonaisvaltaista henkilökohtaista valmennusta.

Ammatillisen mielenkiinnon kohteina kehon ja mielen voimavarat, akupunktio kivun hoidossa sekä urheilufysioterapia. Oma arki kuluu pienen pojan ja koiran kanssa touhutessa, sekä ulkoilun, kuntosalin ja joogan parissa.

Niko Vähämaa (Keskusta)

Keskustan yksikön päällikkö

Fysioterapeutti (AMK)

Monipuolinen kokemus personal trainerina ja erilaisten liikuntaryhmienohjaajana. Fysioterapeuttiset ominaisuudet täydentyneet Shockwave-terapian muodossa. Monipuolinen urheilutausta, pääpainona jääkiekko sekä useat eri pallopelit.

Juho Suomu (Ilmajoki))

Urheiluhieroja, Fysioterapeuttiopiskelija

Vankka kokemus urheiluhierojana. Tällä hetkellä opinnot käynnissä Seinäjoen ammattikorkeakoulussa. Urheilutaustaa useammasta lajista. Harrastuksena maastopyöräily ja kalastus. "Tämän miehen käsittelystä nauttii, mutta siellä saattaa jopa tulla hieman hiki" "Mukavaa nähdä nuori mies työssään josta nauttii"

Juho tekee töitä aina kun ehtii, eli pääasiassa iltaisin ja viikonloppuisin. Koulutyön aherruksessa kuluu vielä tovi mutta elämänkokemuksen sekä FYSIO 2000:ssa fysioterapiatyöstä tulleen kokemuksen turvin voidaan Juhon sanoa olevan jo parasta Fysion A-ryhmää.

Miisa Koivumäki (Ilmajoki)

Fysioterapeutti (AMK)
YO-merkonomi 2012
Taitoluisteluvalmentaja 2010

Fysioterapia on kaikin puolin mielenkiintoinen ja uusia haasteita tarjoava ammatti. Mielenkiinnon kohteeksi sieltä ovat nousseet mm. tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapia, urheilufysioterapia sekä neurologisten asiakkaiden fysioterapia.

Urheilutaustaa minulta löytyy taitoluistelun puolelta, yksinluistelun parista. Aktiivisen kilpaharrastuksen jälkeen työnkuva on muuttunut lajin parissa valmentajaksi. Valmentajana lasten ja nuorten parissa työskentelystä on kertynyt kokemusta 10 vuoden ajalta.

Oma vapaa-aika kuluu koirien kanssa harrastaen, ulkoillen ja liikkuen monipuolisesti.

Työnkuva:
Neurologinen fysioterapia
Hieronta
Ikäihmisten fysioterapia
Allasterapia
Tuki- ja liikuntaelinfysioterapia
Kuntosaliohjaus, kuntotestaus
Kinesioteippaus
Shockwave-hoidot


Erityisosaaminen/koulutus:
Terapeuttinen harjoittelu
Allasterapia
Kuntosaliohjaus, kuntotestaus
Terveysliikunta


Kielitaito:
Suomi
Englanti (tyydyttävä)

Sanni Alanen (Ilmajoki)

Fysioterapeutti (AMK)
Kahvakuulaohjaaja 2017
Humanististen tieteiden kandidaatti 2015

Pitkä harrastustausta monien eri liikuntalajien parista. Lähimpänä sydäntä ovat tennis, golf ja hevosurheilu eri muodoissaan.

Fysioterapiassa erityisinä kiinnostuksenkohteina neurologinen kuntoutus ja ikäihmisten fysioterapia. Myös tuki- ja liikuntaelinfysioterapia tarjoaa paljon mielenkiintoisia puolia työhön.

Vapaa-aika kuluu liikunnan parissa ja aina mahdollisuuksien mukaan mökkeillen.

Työnkuva:
Neurologinen fysioterapia
Hieronta
Ikäihmisten fysioterapia
Allasterapia
Tuki- ja liikuntaelinfysioterapia
Kuntosaliohjaus
Kinesioteippaus
Shockwave-hoidot
Kahvakuulatunnit


Erityisosaaminen:
Ikäihmisten fysioterapia
Allasterapia
Kahvakuulaohjaus
Myyntituotteet


Kielitaito:
suomi
englanti
ranska
ruotsi

Outi Aunula (Sorsanpesä)

Fysioterapeutti, valmistunut fysioterapeutiksi v. 1998, työfysioterapian erikoistumisopinnot v. 2001

Laaja työkokemus yksityisellä ja kunnallisella puolella eri-ikäisten ja erilaisten asiakkaiden parissa, neurologisten ja tuki- ja liikuntaelinasiakkaiden. Kokemusta myös lasten ja nuorten fysioterapiasta mm. ryhtitarkastukset ja lasten liikuntaryhmien veto. Kokemusta myös työterveyshuollossa työskentelystä, työpaikkaselvitykset ja ergonomiaohjaukset sekä yksilöllinen fysioterapia huomioiden myös työkuormitus.

Vahvin kokemus ja osaaminen tuki- ja liikuntaelinvaivoissa. Erityisenä kiinnostuksen kohteena terapeuttinen harjoittelu, huomioiden asiakkaan aktiivinen rooli omassa kuntoutumisessa. Fysioterapiassa tärkeää asiakkaan kokonaisvaltainen kohtaaminen huomioiden asiakkaan voimavarat. Unohtamatta tarvittaessa myös manuaalista käsittelyä. Tule-ongelmiin liittyen paljon lisäkoulutusta, viimeisimpänä laajempana koulutuksena suoravastaanottokoulutus ja sen toteutus kunnallisella puolella. Lisäksi yhtenä osaamisalueena leikkausten jälkeinen fysioterapia mm. tekonivelleikkaukset sekä selkä- ja olkapääleikkaukset. Kokemusta myös ikäihmisten arkikuntoutuksesta, apuväline- ja asunnonmuutostyöarvioista. Muina osaamisalueina mm. kinesioteippaus ja asentohuimauksen tutkiminen ja hoito.

Lisäksi kokemusta erilaisten ryhmien vedosta mm. Ikihyvä- ja ”Pieni päätös päivässä” - elämäntapamuutosryhmät, kuntosali-, allas-, rentoutus- ja selkäryhmät jne.

Harrastanut pikaluistelua ja edustanut Suomea useissa arvokilpailuissa. Useita suomenmestaruuksia. Vapaa-aika kuluu perheen ja kuntoilun merkeissä.

Tuomas Mikonmäki (Sorsanpesä)

Toisen vuoden fysioterapeuttiopiskelija, Koulutettu hieroja, Liikuntaneuvoja

Työkokemusta liikunnanohjauksen ja hieronnan parista useamman vuoden ajalta. Fysioterapiassa erityisenä kiinnostuksen kohteena tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapia.

Liikkuminen ollut aina harrastuksena ja päälajina ollut salibandy. Nykyään vapaa-aika kuluu koiran kanssa lenkkeillen ja erilaisten pallojen perässä juosten.

Sonja-Sofia Rannanjärvi (Sorsanpesä))

Toimintaterapeutti (AMK), Kuntosalivalmentaja (valmistuu syksyllä 2017)

Työkokemusta laajasti eri ikäisten asiakkaiden parissa mm. lasten toimintaterapiassa, tuki-ja liikuntaelin kuntoutuksessa ja ikääntyneiden toimintakyvyn parantamisessa. Toimintaterapeuttina kartoitan arjen päivittäisten toimintojen sujuvuutta ja sitä kautta luodaan yhdessä asiakkaan kanssa tavoitteet toimintakyvyn parantamiseksi. Tavoitteina yleisimmin ovat omatoimisuuden ja toimintamahdollisuuksien lisääminen. Toimintaterapia on siten tavoitteellista ja asiakaslähtöistä. Sonja toimii monipuolisesti Fysio2000 kaikissa toimipisteissä sekä tekee päiväkoti/koti/koulukäyntejä.

Parhaillaan käynnissä kuntosalivalmentajan opinnot. Syksyllä on varattavissa myös kuntosaliohjausta keskustan kuntosalilla.

Yleisurheilussa ja hiihdossa harrastanut ja kilpaillut aktiivisesti. Tällä hetkellä päälajina on fitnesskilpaurheilu, lajina Body fitness. Tähän astisia saavutuksia ovat muun muassa Suomen mestaruus 4. ja Pohjoismaiden mestaruus 4.

Seuraavat SM- ja kansainväliset kilpailut ovat syksyllä 2017.

Hennariikka Rahkola (Keskusta)

Fysioterapeutti (AMK), Liikuntaneuvoja

Erityisinä kiinnostuksen kohteina ovat tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapia sekä urheilufysioterapia. Vahvuuksiin kuuluu alaraajojen alueen fysioterapia, erityisesti jalkaterän ja nilkan aue. Työssään tykkää haasteista ja osaa kuunnella asiakkaan toiveita.

Omaa monipuolisen urheilutaustan, erityisesti kestävyysurheilusta. Päälajina on ollut pienestä tytöstä asti maastohiihto, jossa tavoitteet ovat edelleen korkealla.

Nauttii työstä ja se näkyy myös toiminnassa!

Aino-Kaisa Mantere (Keskusta)

Toisen vuoden fysioterapiaopiskelija Seinäjoen ammattikorkeakoulussa

Harrastanut urheilua monipuolisesti koko ikänsä mm. salibandyn ja pesäpallon parissa. Pesäpallosta saavutuksena viimeisin naisten suomenmestaruus. Toimii fysiikkavalmentajana pesäpallon ja monen muun lajin parissa.

Tommi Haanpää (Keskusta)

Fysioterapeutti (AMK)

Fysioterapiassa vahvuusalueena tuki- ja liikuntaelinten (TULE) fysioterapia ja urheilufysioterapia.

Monipuolinen urheilutausta, päälajina ollut jalkapallo, jota pelannut ammattilaisena useamman vuoden. Edustanut muun muassa SJK:ta, FF Jaroa, AC Oulua ja ROPSia. Merkittävimpiä saavutuksia SM-hopea ROPSin paidassa vuonna 2015.

Toimii tällä hetkellä Fysio 2000:ssa työskentelyn ohella Suomen maahockeyn A-maajoukkueen fysioterapeuttina.

Riina Pitkänen

Fysioterapeutti (AMK)
Kasvatustieteiden kandidaatti (KK)

Erityisenä ammatillisen kiinnostuksen kohteena tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapia etenkin terapeuttisen harjoittelun näkökulmasta. Lisäksi ikääntyneet ja neurologinen kuntoutus kiinnostuksen kohteina. Viimeisimpinä laajoina koulutuksina tule-ongelmiin ja harjoitteluun liittyen Physiotrainer -koulutus sekä Physiopilates tason 1 ohjaajakoulutus.
Työkokemusta eri-ikäisten ja erilaisten asiakkaiden fysioterapiasta terveyskeskuksessa sekä palveluasumisen parissa. Omaa urheilutaustaa kestävyyslajien parista, tällä hetkellä vapaa-aika kuluu juoksun, hiihdon ja kuntosaliharjoittelun parissa.

Osaaminen
Liikuntalääketieteen appro (25 op) valmistunut 2013
Kasvatustieteiden kandidaatti valmistunut 2015
Fysioterapeutti valmistunut 2016
FIHF Physiotrainer (Personal trainer) valmistunut 2017
Physiopilates tason 1 ohjaaja valmistunut 2017 (Suomen Terveysliikuntainstituutti)

Työnkuva
Fysioterapia
Hieronta
Kinesioteippaukset
Kuntosaliohjaus ja -valmennusKuntotestaus
Ravinto-ohjaus
Shockwave-hoidot

Erityisosaaminen/koulutus
Terapeuttinen harjoittelu
Faskiakäsittelyt
Terveysliikunta
MT- erikoistuva (Osteopatiakoulu Atlas)
Rintakehän alueen fysioterapia (Vuoden 2017 tulevina koulutuksina dryneedling sekä kuivakuppaus)

Kielitaito
suomi (äidinkieli)
englanti (sujuva)
ruotsi (tyydyttävä)
espanja (alkeet)
saksa (alkeet)

Jarkko Syrjälä

Lähihoitaja/urheiluhieroja sekä presicion nutrition ravintovalmentaja opiskelijaspartan gear personal-trainer

Urheiluhierojan koulutus tulee tarjoamaan haasteita ja uutta näkemystä ihmiskehon tuntemukseen sen toiminnan kannalta. Lähihoitajan ammatti on kasvattanut kohtaamaan ihmiset hyvinkin vaikeissa tilanteissa ja uskon, että sillä puolella saamani kokemus on hyödyksi myös hierojan ja liikunta-alan ammatissa.
Hierontojen lisäksi tulen ohjaamaan niin kuntosaliasiakkaita, kuin ryhmäliikuntatunteja, kehonhuollosta toiminnallisen harjoittelun kautta kuntonyrkkeilyyn.Liikuntaa olen harrastanut monipuolisesti, kuitenkin lajivalintojen keskittyessä vahvasti erilaisiin kamppailulajeihin.

Olen valmentanut ja ohjannut useamman vuoden Kurikassa toimivaa kamppailulajiseuraa, ja tänä aikana seuraan on tullut muutamia SM -mitalejakin potkunyrkkeilyssä. Valmentajana olen kouluttautunut II-tasoon asti. Itse olen otellut muutamia otteluita eri kamppailulajeissa, mitään mainittavaa menestystä en ole missään saavuttanut, vaan kyseessä on ollut lähinnä omien taitojen mittaaminen. Kilttinä miehenä kun en tykkää lyödä muita, Joten lajivalintojani sietääkin ihmetellä! Kamppailu-urheilun lisäksi harrastan ja ohjaan monipuolisesti voimailua, ja ylipäätään suorituskyvyn parantamiseen suuntaavaa harjoittelua.

Jenni Kaunismäki

Aikaisempaa työkokemusta lasten- ja nuorten fysioterapiasta sekä neurologisesta kuntoutuksesta. Erityisenä kiinnostuksen kohteena myös raskauden aikainen- ja synnytyksen jälkeinen liikunta. Oma arki kuluu perheen kanssa. Vapaa-aikana ohjaan ryhmäliikuntatunteja.

Fysioterapeutti (AMK)

Työnkuva
Neurologinen fysioterapia
Tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapia
Allasterapia
Shockwave- hoidot
Kinesioteippaus
Hieronta
Kuntosaliohjaus

Erityisosaaminen/ koulutus
Terapeuttinen harjoittelu
Allasterapia - vesiliikunta fysioterapiassa
Sanaton ohjaus- menetelmä
SCA- kommunikointi

Ryhmäliikunta ohjaus (LesMills BodyBalance, LesMills BodyPump, LesMills BodyStep, Spinning, Bailamama)

Kielitaito
Suomi
Ruotsi
Englanti
Saksa

Heidi Salo

asiakas- ja markkinointivastaava

Huolehtii asiakaspalvelusta sekä vastaa viestinnästä ja markkinoinnista.
Kehittää Eläinavusteinen toimintaterapia -hanketta.
Vastaa FYSIO 2000 uudesta verkkokaupasta.
Vapaa-aika kuluu monipuolisesti hevosurheilun parissa.

Hevosenhoitaja ja harrasteohjaaja (hevoskasvatuksen erikoistumisopinnot ja yrittäjyys)
Liikunnan AMT
Markkinointimerkonomi

Muu koulutus:
EA2
Kinesioteippaus
Näyttötutkintojen arvioija
Työpaikkaohjaaja
I -tason valmentaja ja ohjaaja opinnot
Horsebic -ohjaaja
Liikunnan aluejärjestön kouluttaja

Kielitaito:
Suomi
Englanti
Ruotsi